onsdag 18. januar 2012

Chuck Norris og Expendables 2

"Chuck Norris said what?"
Ikke noen banneord i The Expendables 2? Ehh hæ?


The Expendables 2 (Simon West) er en av de filmene det forventes mest av i 2012. Ikke på grunn av sitt kvalitetsstempel, men på grunn av sin underholdningsverdi og det store stjernegalleriet den har. Som den første Expendables-filmen satser oppfølgeren på 80/90-tallets store actionhelter. Bare at nå vil vi også kunne se Jean-Claude van Damme (Universial Soldier, JCVD) og Chuck Norris (The Delta Force, Missing in Action). I tillegg til at kampsportspesialisten Scott Adkins (Undisputed II: Last Man Standing, Assassination Games), som bemerkelsesverdig har vært med i noen av van Damme sine filmer i det siste, være med. Nå ut ifra skuespillerne og underholdningsverdien den første filmen klarte å fremvise, så det ut til å bli en skikkelig hardbarka actionfilm.


Men ifølge nettstedet ScreenRant kan det nå se ut, i skrivende stund, til at filmen kanskje vil få en PG-13 utgivelse, hvorav kilden kommer fra et polsk intervju med selveste Chuck Norris der han sa følgende (oversatt til norsk);
 I The Expendables 2 var det mye vulgært språkbruk i dialogene på manuskriptet. Av den grunn, ville det da ikke være mulig for yngre seere å se denne filmen. Men jeg spiller ikke i filmer som dette. Det var da jeg satte foten ned og sa at hvis ikke det vulgære språket ble visket ut, så ville ikke jeg bli med i filmen heller. Produsentene godtok mitt krav og filmen vil bli klassifisert som en PG-13 film.
Det er ikke så usannsynlig at det mr. Norris her sier er helt feil, med tanke på at godeste Sylvester Stallone ville få med så mange muskelbunter som overhode mulig i en film. Men det skal sies at oversettelsen fra polsk til engelsk ikke var helt hundre prosent, så det kan ha skjedd noen feil i overgangen der.

MEN hvis det nå skulle være slik at filmen vil bli en PG-13 film og at bannordene har blitt fjernet vil jeg synes at dette er krise. Dette har jo vært det de store actionfilmene har hatt opp gjennom 80/90-tallet. Stor mengde med vold, eksplosjoner og banning. Good old fashioned action, rett og slett. Det er jo også dette Stallone har prøvd å få inn igjen - med den første Expendables-filmen.

Hva synes DU om at The Expendables 2 kanskje ender om med en PG-13 utgivelse?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar